Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 75

Πως να μη τον χάσετε

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Οι περισσότερες από μας έχουμε αισθανθεί πολλές φορές ότι μπορεί να κάνουμε λανθασμένες κινήσεις στις πρώτες μέρες μιας σχέσης, με αποτέλεσμα να δίνουμε λάθος εντυπώσεις.

 

Υπάρχουν κάποιες «κινήσεις», που κάνουμε ή δεν κάνουμε, που προκαταβάλλουν τον άλλον απέναντί μας.Κάποια από τα do & don’t των πρώτων ημερών παρατίθενται στη συνέχεια.

Do
Κάνε το amore σου μέρος της μέχρι τώρα ζωής σου. Μια παροιμία λέει: «Όλοι οι καλοί χωράνε». Γιατί, λοιπόν, να μη χωράνε και στη δική σου ζωή και οι φίλοι και η οικογένεια και το boyfriend;
Καν’ τον να νιώσει ότι είναι ξεχωριστός στη ζωή σου, γιατί όντως είναι… Είναι ξεχωριστό κομμάτι αυτής.Αρχίστε να μοιράζεστε στιγμές και εμπειρίες που θα σας ενώσουν.
Μη πεις ποτέ από την αρχή τις μαγικές λέξεις: σ’ αγαπώ, σε λατρεύω κ.ά.
Να είσαι ευέλικτη και διαλλακτική, αλλά όχι «κότα».
Αν κάποια πράγματα δε συμβαδίζουν με την ιδιοσυγκρασία σου, βρες τον τρόπο και το χρόνο να τα αναφέρεις.
Τέλος, βρες τη σωστή αναλογία «δοσίματος-απόστασης», έτσι ώστε και να του δώσεις την ευκαιρία να σε κερδίσει, αλλά και αν δεν πετύχει το όλο θέμα, να την κάνεις με «ελαφρά», χωρίς σοβαρές απώλειες.

Don’t
Μη γραπωθείς από πάνω του, λες και δεν είχες ζωή πριν από αυτόν και, ευτυχώς, που ήρθε και σε έσωσε από τη μιζέρια σου.
Μη δείξεις ότι θες να κάνεις τα παιδιά του, γιατί, όχι μόνο θα τον τρομάξεις, αλλά και στο κάτω - κάτω μπορεί να αποδειχθεί μεγάλος… πατάτας.
Μην αρχίζεις μια σχέση έτσι όπως είχες τελειώσει την προηγούμενη, δηλαδή sex & dvd.
Μη συναινέσεις σε «παρανοϊκές» συζητήσεις που καταλήγουν στο γάμο σας.
Μη δεχτείς τα πάντα στο χαρακτήρα του, γιατί όταν τελειώσουν οι «γλύκες», αυτά τα μικρά πράγματα που σε ενοχλούσαν, θα σας οδηγήσουν στο χωρισμό.
Μην είσαι ποτέ τέρμα δοσμένη, ούτε τέρμα απόμακρη, και στις δύο περιπτώσεις υπάρχει μεγάλη πιθανότητα κάτι να μην πάει καλά, και συνήθως να είναι εις βάρος σου.

Στέλλα Θ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Σα να μπαίνει η άνοιξη Οι γυναίκες ενός άντρα »
You are here