Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 75

Σα να μπαίνει η άνοιξη

Γράφτηκε από
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Μπήκε, λοιπόν, και φέτος η άνοιξη! Αυτή η εποχή κουβαλά μαζί της μια αισιοδοξία, την τάση για μια καινούρια αρχή, μια ελπίδα πως κάτι θα αλλάξει και, φυσικά, ξέρεις πως μόλις αυτή φύγει, σειρά έχει το καλοκαίρι!

Όλα τα παραπάνω είναι αυτά που δικαίως την κατατάσσουν σε μια από τις πιο αγαπημένες εποχές του χρόνου!Για πολλούς, η άνοιξη είναι η αγαπημένη τους εποχή!

 

Και πώς να μην είναι! Η φύση αλλάζει όψη και μας επηρεάζει!
Προσέχουμε περισσότερο την εμφάνισή μας, έχουμε διάθεση για βόλτες και εκδρομές!
Τα ρούχα μας γίνονται πιο φωτεινά, πιο χρωματιστά, φεύγουν τα βαριά μπουφάν και τα παλτό και τη θέση τους παίρνουν ζακετάκια σε ζωηρά χρώματα!
Έρωτας και άνοιξη θα λέγαμε πως είναι αλληλένδετα! Η άνοιξη, άλλωστε, μας δημιουργεί τη διάθεση να ερωτευτούμε, να βρούμε νέο ταίρι ή, γιατί όχι, να ξαναερωτευτούμε το σύντροφό μας!
Λόγω της μεγαλύτερης ηλιοφάνειας, της μέρας που μεγαλώνει και της θερμοκρασίας που σιγά σιγά ανεβαίνει, αυξάνεται η παραγωγή της ενδορφίνης από τον οργανισμό μας!
Μιας ορμόνης που σχετίζεται με την ευτυχία! Εκμεταλλευτείτε τη, λοιπόν, και ερωτευτείτε, γιατί ο έρωτας μας κάνει να ακτινοβολούμε!
Τι λένε οι ψυχολόγοι για την άνοιξη;Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, η άνοιξη συμβολίζει την ελπίδα και την αισιοδοξία.
Τα συναισθήματα που μας πλημμυρίζουν αυτή την ευλογημένη εποχή του χρόνου είναι η ευεξία, ο ενθουσιασμός, η θετική σκέψη, η επιθυμία για αλλαγές και η εξέλιξη σε όλους τους τομείς, η χαρά και η δύναμη για να γεμίσουμε με περισσότερο φως τη ζωή μας!
Μια συμβουλή για το τέλος!Προσπαθήστε να ανανεωθείτε, να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, και φυσικά ερωτευτείτε!

Ακριβή Κανελλοπούλου

Τελευταία άρθρα από τον/την

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « St. Valentines Day Πως να μη τον χάσετε »
You are here