Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 75

SALES και στους άντρες;

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Η αλήθεια είναι πως όταν γίνονται εκπτώσεις, ειδικά εμείς οι γυναίκες, "μπλοκάρουμε" και το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι ότι μπροστά μας απλώνεται ένας κόσμος γεμάτος φθηνότερα ρούχα.

 

Μια καταναλωτική μανία καταλαμβάνει κυριαρχεί θέση στο μυαλό μας και το αποτέλεσμα είναι πάντα το ίδιο.
Γυρνάμε στο σπίτι με πολλές, μα πολλές σακούλες γεμάτες με πράγματα, τις περισσότερες φορές, άχρηστα και ένα πράγμα είναι σίγουρο.
Λίγο πριν μπούμε στο πρώτο, με αναγραφή sales, κατάστημα έχουμε ξεχάσει τι πραγματικά θέλουμε! Όταν όμως ο λόγος πέφτει στους άντρες πόσο συχνά ξεχνάμε τι πραγματικά θέλουμε;
Δυστυχώς πολύ συχνά! Άλλοτε γιατί βαριόμαστε να ψάξουμε και άλλοτε γιατί απλά αυτό που έχουμε μπροστά μας είναι σίγουρα πιο δελεαστικό από κάτι που δεν βλέπουμε. Όποιος όμως και αν είναι ο λόγος οι αποφάσεις μας όσον αφορά τους άντρες παίρνονται "εν βρασμώ ψυχής".
Ξεχνάμε τα standard μας και δεν σκεφτόμαστε τι πραγματικά θέλουμε με αποτέλεσμα να γίνει το μοιραίο. Να τα φτιάξουμε δηλαδή με κάποιον που αργά ή γρήγορα θα χωρίσουμε.
Αντί όμως να περνάμε όλη αυτήν την διαδικασία δεν θα ήταν καλύτερα να σκεφτούμε πρώτα πριν κάνουμε οποιαδήποτε κίνηση στα ερωτικά μας.
Γιατί, οι άντρες μπορεί να είναι "αναλώσιμα" αγαθά αλλά τελικά , αυτές που αναλώνονται σε τέτοιες σχέσεις είμαστε εμείς!!!
Θα μπορούσαμε λοιπόν πρώτα να αποφασίσουμε τι πραγματικά θέλουμε, εν συνεχεία να δούμε τι μας προσφέρεται και τέλος να παίρνουμε την μεγάλη απόφαση να μπούμε ή όχι σε μια σχέση.

Έτσι θα κερδίσουμε "χρόνο και χρήμα".

Σ.Θ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Αυτός και η ομαδάρα St. Valentines Day »
You are here