Ιούνιος 2010

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Ίσως ο καιρός θέλει να διαμαρτυρηθεί… Έτσι ξαφνικά, κάθε μέρα σχεδόν, τσακ σκάει ένα σύννεφο μπροστά στον ήλιο και τα χαλάει όλα! Έλα, ίσιωσε, καιρέ!


Ο
ρκωμοσίες είχαμε στο ΤΕΙ τον προηγούμενο μήνα και με λύπη είδα να έχουν έρθει φωτογράφοι-τρωκτικά από την Αθήνα. Υπάρχει αναδουλειά, δεκτό, αλλά και οι εδώ φωτογράφοι τι θα κάνουν;
Υ
ποθετικά, θα έπρεπε κάποιοι να πληρώσουν για την κατάσταση στην οποία έχει βρεθεί η χώρα, με αυτό το τεράστιο χρέος, σκέφτομαι κάθε μέρα.
Ό
μως, κανείς δεν πληρώνει. Το μόνο που ακούω, είναι μειώσεις, μειώσεις, μειώσεις... οουφφφφ!
Ν
α ήταν, όμως, μόνο απλές μειώσεις, καλά θα ήταν. Δυστυχώς, κανείς δεν ξέρει τι μας περιμένει. Είναι σαν αυγό kinder - έκπληξη. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να έχει μέσα.
Ί
σως, τελικά, να είχε δίκιο ένας δάσκαλος στο Δημοτικό, ο οποίος μας έλεγε και εμείς γελούσαμε σαν χαζά: «Στην Ελλάδα κλέβεις περίπτερο, πας φυλακή. Κλέβεις τράπεζα, παίρνεις βραβείο».
Ό
μως, από την άλλη, τι προπαγάνδα είναι κι αυτή από τα μεγάλα Μέσα της Αθήνας! Ακούγεται, για παράδειγμα, εδώ και καιρό ότι κόβουν δραχμές στο Νομισματοκοπείο. Γιατί δεν βγαίνει κάποιος να δώσει μια επίσημη απάντηση;
Σ
αράντα δύο βαθμούς λένε ότι θα πιάσει σήμερα, οπότε θα σας αφήσω τώρα, για να συνεχίσω με την Ακριβή, να τελειώσουμε το τεύχος και να πάμε για κάνα μπάνιο! Να ’στε όλοι καλά! Και λίγο ηρεμία, γιατί όλοι είναι στην τσίτα, δε θέλει και πολύ για να γίνει το μπαμ!

Παναγιώτης Μπαμπαρούτσης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μάϊος 2010 Ιούλιος-Άυγουστος 2010 »
You are here