Ιούλιος-Άυγουστος 2009

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Το μωρό έγινε 2!


Είναι γεγονός. Με αυτό το τεύχος το μωρό μας γίνεται 2 χρονών. Γιατί μωρό; Γιατί κάπως έτσι το βλέπω. Μπορεί να κυκλοφορούσε και στο παρελθόν το must, αλλά τότε εγώ ήμουν πολύ μικρός και δεν το θυμάμαι! Έτσι, λοιπόν, πριν από 2 χρόνια το μόνο που ήξερα ήταν οι διαστάσεις. Έτσι ξεκινήσαμε. Γιʼ αυτό το λέω μωρό, που σιγά σιγά με πολλή αγάπη, τρέλα, πείσμα και διάθεση μεγάλωσε και μεγαλώνει.
Δε δίστασε να τα βάλει με τη νοοτροπία της πόλης, να σταθεί δίπλα στους φοιτητές και, γενικά, να σηκώσει το δικό του ανάστημα, όσο και αν πείραξε ή δυσαρέστησε αυτό.
Βλέπετε, μικρό παιδί είναι και μας έχει βγει λίγο αντιδραστικό. Το σίγουρο είναι ότι θα συνεχίσει να είναι έτσι, γιατί δε θέλω να μεγαλώσει και να επαναπαυτεί.
Από την άλλη, πιστεύω ότι πρόσφερε στιγμές χαράς και ηρεμίας σε όλους, γιατί όλα τα μωρά μπορεί να κλαίνε και να φωνάζουν, αλλά κατά βάθος όλοι τα συγχωρούμε και μας αρέσουν!
Τέλος, οφείλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Σταυρούλα Ρεντζεπέρη, στη Σωσάννα Παναγιωτοπούλου, στην Ακριβή, τον Μπάμπη, στη μικρή Ακριβή, σε όλα τα παιδιά που έγραψαν και γράφουν, σε όσους βοήθησαν έμμεσα ή άμεσα και, φυσικά, το μεγαλύτερο ευχαριστώ αξίζει σε εσάς, τους απλούς αναγνώστες, που έχετε αγκαλιάσει το μωρό!
Να είστε όλοι καλά και, πάνω από όλα, υγεία σε όλους.

 


Παναγιώτης Μπαμπαρούτσης

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Μάϊος 2009 Σεπτέμβριος 2009 »
You are here