Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 75

Ιούλιος-Άυγουστος 2008

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

1 ΧΡΟΝΟΣ MUST


Το must έκλεισε ένα χρόνο!Το must έκλεισε ένα χρόνο ζωής κι όμως μου φαίνεται σαν να είναι χθες όταν με την Ακριβή και τον Μπάμπη το σχεδιάζαμε και το μόνο που ξέραμε ήταν οι σελίδες και οι διαστάσεις. Ήταν ένα στοίχημα, απέναντι σε πολλούς δύσπιστους που πίστευαν ότι δύσκολα θα επιβιώναμε.
Ένα στοίχημα που κερδήθηκε. Με την ευκαιρία των «γενεθλίων» μας, λοιπόν, θα ήθελα να ευχαριστήσω την εκδότριά μου Σταυρούλα Ρεντζεπέρη-Μιχαλάκου, τη Σωσάννα Παναγιωτοπούλου, τους γραφίστες μου Ακριβή και Μπάμπη, όλα τα παιδιά που έγραψαν και γράφουν, όλους όσοι με βοήθησαν με κάθε τρόπο, τους επιχειρηματίες που εμπιστεύτηκαν την προβολή τους στο περιοδικό μας και κυρίως εσάς, τους απλούς αναγνώστες, που «αγκαλιάσατε» το must..
Στη διάρκεια της χρονιάς σίγουρα υπήρξαν λάθη και σίγουρα κάποιοι δυσαρεστηθήκαν, όμως τίποτα δεν έγινε εσκεμμένα ούτε έχουμε πρόβλημα με κανέναν.
Γενικά, εμείς δεν έχουμε γραμμή.
Ή μάλλον έχουμε γραμμή, η οποία θέλει την Καλαμάτα μας με ζωή, με χρώμα, με χαρά, με εκδηλώσεις,όχι με γκρίνια και κουτοπονηριά!
Πραγματικά σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου που αγκαλιάσατε το must.

 


Ο πρωτο-must-ορας
Παναγιώτης Μπαμπαρούτσης
( Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. )

Σχετικά άρθρα (βάσει ετικέτας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ιούνιος 2008 Σεπτέμβριος 2008 »
You are here