Ιανουάριος 2008

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

Σταυρούλα Ρεντζεπέρη Εύχομαι στους αναγνώστες και μη του περιοδικού,το 2008 να είναι ένα έτος γεμάτο υγεία, ευτυχία και επιτυχίες.Σουζάνα Παναγιωτοπουλου: Θέλω το 2008 να βλέπω ευτυχισμένα πρόσωπα γύρω μου.

Καλή χρονιά!Παναγιώτης Μπαμπαρούτσης: Εύχομαι σε όλους τρέλα, χαμόγελα και να μην γκρινιάζετε!Ακριβή Καλογεροπούλου: Εύχομαι το 2008 να είναι γεμάτο χρώμα και ευτυχία!
Μπάμπης Δημητριάδης: Εύχομαι σε όλους το 2008 να σας φέρει ό,τι επιθυμείτε!
Κατερίνα Βίγκου: Σας εύχομαι αυτό το χρόνο να σας συμβούν τα πιο αναπροζή, ζεριφοσά και κλέριμα πράγματα...με άλλα λόγια σας εύχομαι αυτός ο χρόνος να είναι υπέροχα διαφορετικός. Κάνω την αρχή για τον πιο ξεχωριστό χρόνο με την πιο ξεχωριστή ευχή μου και μην πει κανείς ότι την έχει ξανακούσει!
Μαρίνα Διονυσοπούλου: Ελπίζω το 2008 να 'ναι το πιο δημιουργικό, ανατρεπτικό και ευτυχισμένο έτος της ζωής σας...
Ακριβή Κανελλοπούλου: Η νέα χρονιά να σας φέρει ό,τι επιθυμείτε, να σκέφτεστε θετικά και φυσικά να διαβάζετε must!!
Δημήτρης Πανταζής: Εύχομαι να έχετε όλοι μια καλή χρονιά, με υγεία και αγάπη γιατί χωρίς αυτά δεν μπορούμε να ζήσουμε, μια χρονιά γεμάτη χαρές κι επιτυχίες και όλα να πάνε όπως τα θέλετε. Άντε και το MUST να γίνει πανελλαδικό... Να προσέχετε!
Στέλλα Θ.: Εύχομαι σε όλο το κόσμο, αναγνώστες και μη του Mustmagazine, το 2008 να εκπληρωθούν όλα σας τα όνειρα... Ακόμα και αυτά που δεν έχετε κάνει. Εύχομαι επίσης να βρούμε όλοι μας την ηρεμία και την γαλήνη που μας λείπει στην αγκαλιά των δικών μας προσώπων. Τέλος, εύχομαι το βασικό στοιχείο αυτού του χρόνου να είναι η ευτυχία και η αγάπη. Καλές Γιορτές, Καλά Χριστούγεννα και Καλή Πρωτοχρονιά. Με αγάπη.
Κατερίνα Σταυροπούλου: Χρόνια Πολλά. Εύχομαι να περάσουμε όλοι όμορφες και οικογενειακές γιορτές και το νέο έτος να μας φέρει πρωτίστως υγεία, ευτυχία και να μας πραγματοποιήσει όλα μας τα όνειρά! Καλά Χριστούγεννα με το καλό να έρθει το νέο έτος και να είναι δημιουργικό για όλους μας.
Γιούλα Κωνσταντοπούλου: Εύχομαι το νέο έτος να χαρίσει σε όλους ό,τι δίστασε να δώσει το 2007. Καλές Γιορτές!
Χαρά Μπούρα: Στη θέση μιας συνηθισμένης ευχής πλάστε το δικό σας όνειρο για το νέο έτος και εγώ απλά σας εύχομαι να το πραγματοποιήσετε.
Παναγιώτης Βούρος: Περισσότερο χαμόγελο για να ξεκουράζεται η καρδιά και η σκέψη σας. Πιο χαρούμενο το 2008.
Σωτήρης Βαρελάς: Το 2008 να γίνουμε όλοι ήρωες στη γελοιογραφία της ζωής μας.
Αφροδίτη Λουκάκου: Χρόνια πολλά, χρόνια καλά, χρόνια γεμάτα υγεία, ευχές για μια γλυκιά χρονιά γεμάτη ευτυχία.
Παναγιώτα Παπαγεωργίου: Ευχές πολλές για περισσότερες γλυκές στιγμές, το 2008 να επιφυλάσσει σε όλους μας τουλάχιστον ένα ανεπανάληπτο γεγονός!

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ιούνιος 2009 Οκτώβριος 2007 »
You are here