Οκτώβριος 2007

Γράφτηκε από τον
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(0 ψήφοι)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΑΡΧΗ-ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΤΕΛΟΣ...


Επειδή μεγάλη μερίδα των αναγνωστών του περιοδικού είναι φοιτητές, τους αφιερώνω αυτό το editorial! Η πορεία όλων μας είναι πάνωκάτω η ίδια! Κάπου μέσα Αυγούστου βγήκαν οι βάσεις και ξαφνικά ακούσαμε: Καλαμάτα!
Μια πόλη την οποία πολλοί ποτέ δεν είχαν επισκεφτεί! Από εκείνη τη στιγμή, όμως, αποτελεί τη νέα τους ζωή, γιατί δεν είναι και λίγο 4-5 (λογικά πάντα) χρόνια να μένεις σε μια πόλη!
Τα πρώτα εξάμηνα για τους πιο πολλούς ήταν δύσκολα! Και φυσικά, με την γκρίνια να φύγουμε, να φύγουμε! Είναι, όμως, όπως στο σχολείο: όλοι το μισούσαμε, αλλά όταν τελείωσε, μας έλειψε και ακόμα μας λείπει. Κι όταν θα φτάσετε στην ώρα που είμαι εγώ (ξεκινά η πρακτική), θα καταλάβετε ότι μεγαλώσατε και ότι η Καλαμάτα, τέλος.
Τέλος το κρύο στη στάση του ΤΕΙ, τέλος οι πάπιες του πανεπιστημίου, τέλος το «λιώσιμο» της παραλίας!
Ξεκινά πλέον μια νέα αρχή, δύσκολη αλλά αναπόφευκτη!
Ώρα να πιάσουμε δουλειά, να πάρουμε αποφάσεις για εμάς!
Τέρμα τα φράγκα του μπαμπά και της μαμάς, και μη χρησιμοποιήσετε την καραμέλα της ανεργίας!
Αν θέλετε πραγματικά δουλειά, θα βρείτε! Καμία δουλειά δεν είναι ντροπή και μην περιμένετε να ξεκινήσετε από διευθυντές!
Καλή αρχή, νέοι φοιτητές! Καλή πορεία, παλιοί!

 


Μπαμπαρούτσης Παναγιώτης

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 

 

 

Υ.Γ. Θέλω μέσα από αυτές τις γραμμές να ευχαριστήσω τη Μαρίνα Διονυσοπούλου ή δημοσιογραφατζού (η οποία φεύγει για master Δημοσιογραφίας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ιανουάριος 2008 Δεκέμβριος 2008-Ιανουάριος 2009 »
You are here