Σφάλμα
  • JUser::_load: Unable to load user with id: 70

Φαντασιώσεις

Γράφτηκε από την
Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ, ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝΕΠΟΛΛΕΣ, ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ… ΤΡΕΛΕΣ!


Οι πιο προσωπικές, οι πιο απόκρυφες, οι πιο «ενδιαφέρουσες» σκέψεις όλων μαςαφορούν συνήθως τι άλλο;το sexκαι, μάλιστα, όχι αυτό που κάνουμε, αλλά αυτό που θα θέλαμε νακάνουμε…
Ας συμφωνήσουμε, πρώτα, όλοιστο ότι δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς φαντασιώσεις, για να συνεχίσουμε στην περαιτέρω ανάλυσηαυτών.
Κάποιες από αυτές είναι συνηθισμένες, όπως η ερωτική πράξη σεδημόσιο χώρο, όπου υπάρχει η πιθανότητα κάποιος να σε δει. Υπάρχουν και οι λιγότερο συνηθισμένες,όπως της εναλλαγής συντρόφων(και μάλιστα υπό την παρουσία αυτών) και, τέλος, τα, περισσότερο-σαδομαζοχιστικά, τα οποία για λόγους ευνόητους δεν μπορώ καν να«φωτογραφίσω».
Γεγονός είναι ότι μια σταθερήσχέση μπορεί να μας βοηθήσει ναεκδηλώσουμε μέρος αυτών. Όμως,τις περισσότερες και τις πιο«spicy» τις κρατάμε για μας.
Τις προάλλες, συζητώντας με μιαπολύ ευχάριστη παρέα φίλων καιαφού είχαμε καταναλώσει τη μισήπαραγωγή της Κρήτης σε ρακές(καλά μπορεί να υπερβάλλω κάπως), αρχίσαμε μια συζήτηση πουκατέληξε στο συμπέρασμα πως γιανα αφεθεί κάποιος, πόσο μάλλονκάποια, στις ερωτικές αυτές φαντασιώσεις, θα πρέπει να συντρέχουν άπειρες προυποθέσεις, όπωςνα μην έχουμε κοινούς γνωστούς,ώστε να μην υπάρχει περίπτωση ναμαθευτεί οτιδήποτε, να ξυπνήσειό,τι πιο ζωώδες ένστικτο μπορεί νακρύβουμε και, τέλος, να έχουμε καταναλώσει και κάποιασεβαστή ποσότητα αλκοόλ. Στηνουσία, ψάχνουμε να βρούμε κάποιον άγνωστο, απίστευτα γοητευτικό, που να μη θέλουμε να γίνει οπατέρας των παιδιών μας, αλλάπου να μας βγάζει και ένα αίσθημαεμπιστοσύνης και ασφάλειας.
Δηλαδή… ψύλλους στα άχυρα!Το θέμα είναι πως δε θα το κάνουμε γιατί απλά δε θα ελευθερωθούμε ποτέ από τα ταμπού μας, κιαυτό γιατί είμαστε δέσμιοι του φαίνεσθαι, με ό,τι αυτό συνεπάγεται.Κατά τη γνώμη μου, όμως, όσο«βρόμικη» ή «ανήθικη» είναι μιαπράξη, τόσο «βρόμικη» και «ανήθικη» είναι και η σκέψη της πουπροηγήθηκε.Κατανοώ πως έχουμε μεγαλώσειμε κάποιες αξίες και κάποια ήθηπου καταδικάζουν τέτοιες σεξουαλικές εκφράσεις, αλλά ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας.Μην παριστάνουμε τους ηθικολόγους ενώ θα θέλαμε πάρα πολύ ναξεπεράσουμε τα όρια. Δηλαδή, εφόσον μπαίνει κάποιος στη διαδι-κασία να σκεφτεί και να ποθήσεικάτι, είναι το ίδιο «κακό» με το νατο πράξει.
Και ας μην ξεχνάμε, ένα δέντροδεν κάνει θόρυβο όταν πέφτει, εκτός και αν υπάρχει κάποιος να τοακούσει! Φροντίστε, λοιπόν, να«κλείσετε» ακόμα και τα δικά σαςαυτιά, για να μη νιώσετε τύψεις γιατο παραμικρό!

 

Στέλλα Θ.

Σχετικά άρθρα (βάσει ετικέτας)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Διακοπές στη Μύκονο, Σχέση σε λήθαργο »
You are here