Ένα site για να μας θυμίζει για πάντα το MUST , ένα νεανικό περιοδικό που κυκλοφόρησε στην Καλαμάτα από το  καλοκαίρι 2007 έως το καλοκαίρι 2011.

 

 

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(12 ψήφοι)

Κριός (21/3 – 20/4)
Τον Ιούλιο η διάθεσή σας να περάσετε περισσότερο χρόνο με αγαπημένα σας πρόσωπα γίνεται ακόμη πιο έντονη. Ωστόσο, μην είστε αρνητικοί σε νέες γνωριμίες, καθώς με τον Δία στους Διδύμους μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα ωφέλιμες.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(13 ψήφοι)

Λένε ότι η πρώτη αγάπη δεν ξεχνιέται και έχουν δίκιο. Είτε μιλάμε για έναν έρωτα στο σχολείο ή στο πανεπιστήμιο, εκείνο το αγόρι γυρίζει συνεχώς στο μυαλό σου, ιδιαίτερα μετά από κάθε χωρισμό.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(22 ψήφοι)

Τι άλλαξε και όλα μοιάζουν αλλιώς; Τι άλλαξε και το μόνο που βασανίζει το μυαλό μας είναι το πού θα πάμε διακοπές και γιατί πετάνε τα «ψωμάκια» με αυτό το μαγιό; Τι κάναμε λάθος πάλι και κοιμηθήκαμε;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Στα ελληνικά «βοήθησέ με να ψηφίσω»!!!!
Σε εκλογές που έγιναν, αλλά και στις εκλογές που γίνονται , οι αναποφάσιστοι είναι σίγουρα πάρα πολλοί. Κάποιοι θα ψηφίσουν επειδή διάβασαν το πρόγραμμα ενός κόμματος, άλλοι από αντίδραση, κάποιοι άλλοι επειδή ψήφιζαν χρόνια ένα κόμμα, άλλοι για πολλούς ακόμα λόγους.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Μπορεί η οικονομική κρίση να μας χτύπησε τη πόρτα και εσύ να είσαι αδέσμευτη, ωστόσο όλο και κάποιος από τους γνωστούς σου παντρεύεται. Πώς θα επιβιώσεις χωρίς να εγκληματήσεις;

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(6 ψήφοι)

Κριός (21/3 – 20/4)
Ο Ιούνιος φέρνει εντάσεις και έντονες συζητήσεις με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν η σχέση σας πια δε σας ικανοποιεί όσο παλιότερα, φροντίστε είτε με δικές σας ενέργειες να τη βελτιώσετε και να την προχωρήσετε παρακάτω είτε να βάλετε ένα οριστικό τέλος.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(1 Ψήφος)

Για πολλούς και πολλές από εμάς η λέξη καλοκαίρι είναι συνώνυμη με το σοκολατένιο μαύρισμα. Πριν, όμως, ξεχυθούμε στις παραλίες, θα πρέπει να ξέρουμε πώς να προστατευθούμε από τον ήλιο, για να μην καταλήξουμε σαν τηγανητές πατάτες και γεμάτοι εγκαύματα.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(2 ψήφοι)

Tο μπάνιο της μικρής σας γάτας δε χρειάζεται να είναι μια τραυματική εμπειρία για κανέναν από τους δυο σας. Ο φόβος του νερού και του μπάνιου είναι κάτι που αποφεύγεται σε μεγάλο βαθμό, αν συνηθίσετε το γατάκι σας στο μπάνιο από μικρή ηλικία.

Βαθμολογήστε αυτό το άρθρο
(4 ψήφοι)

Το καλοκαίρι έφτασε και όλοι πλέον απολαμβάνουμε το αγαπημένο μας δροσιστικό παγωτό. Τι θα λέγατε, όμως, αν αυτό το παγωτό το φτιάχνατε με τα χεράκια σας γρήγορα, εύκολα και, φυσικά, με την αγαπημένη σας γεύση

Σελίδα 9 από 41

Συνεντεύξεις

You are here